APA:
کپیدخانی، شهرام، ستاری، رویا، و حبیبی نجفی، محمدباقر. (1381). بررسی تغییرات اسیدهای آلی در طول دوره رسیدن پنیرهای سفید آب نمکی ایرانی با استفاده از مایه های مختلف لاکتیکی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(1)، 199-212. SID. https://sid.ir/paper/368219/fa
Vancouver:
کپیدخانی شهرام، ستاری رویا، حبیبی نجفی محمدباقر. بررسی تغییرات اسیدهای آلی در طول دوره رسیدن پنیرهای سفید آب نمکی ایرانی با استفاده از مایه های مختلف لاکتیکی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(1):199-212. Available from: https://sid.ir/paper/368219/fa
IEEE:
کپیشهرام دخانی، رویا ستاری، و محمدباقر حبیبی نجفی، “بررسی تغییرات اسیدهای آلی در طول دوره رسیدن پنیرهای سفید آب نمکی ایرانی با استفاده از مایه های مختلف لاکتیکی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 1، pp. 199–212، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368219/fa