APA:
کپیسعیدی، قدرت اله. (1381). تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های با کیفیت روغن خوراکی بزرک در اصفهان
. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(3)، 175-204. SID. https://sid.ir/paper/368483/fa
Vancouver:
کپیسعیدی قدرت اله. تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های با کیفیت روغن خوراکی بزرک در اصفهان
. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(3):175-204. Available from: https://sid.ir/paper/368483/fa
IEEE:
کپیقدرت اله سعیدی، “تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های با کیفیت روغن خوراکی بزرک در اصفهان
،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 3، pp. 175–204، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368483/fa