APA:
کپیطایفه، ماندانا، شهیدی، سیداحمد، محمدزاده میلانی، جعفر، و صادقی، سیدمصطفی. (1400). تاثیر به کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی های فیزیکی, بافتی و حسی نان. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/368894/fa
Vancouver:
کپیطایفه ماندانا، شهیدی سیداحمد، محمدزاده میلانی جعفر، صادقی سیدمصطفی. تاثیر به کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی های فیزیکی, بافتی و حسی نان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/368894/fa
IEEE:
کپیماندانا طایفه، سیداحمد شهیدی، جعفر محمدزاده میلانی، و سیدمصطفی صادقی، “تاثیر به کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی های فیزیکی, بافتی و حسی نان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 43–52، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368894/fa