APA:
کپیشیرانی بیدآبادی، خدیجه. (1400). ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن ها بر تعدادی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 69-79. SID. https://sid.ir/paper/368895/fa
Vancouver:
کپیشیرانی بیدآبادی خدیجه. ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن ها بر تعدادی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):69-79. Available from: https://sid.ir/paper/368895/fa
IEEE:
کپیخدیجه شیرانی بیدآبادی، “ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن ها بر تعدادی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 69–79، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368895/fa