APA:
کپیاسفندیاری، مریم، فرج پور، پریسا، باقری، حدیثه، و میرعرب رضی، فاطمه. (1400). بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 179-188. SID. https://sid.ir/paper/368899/fa
Vancouver:
کپیاسفندیاری مریم، فرج پور پریسا، باقری حدیثه، میرعرب رضی فاطمه. بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):179-188. Available from: https://sid.ir/paper/368899/fa
IEEE:
کپیمریم اسفندیاری، پریسا فرج پور، حدیثه باقری، و فاطمه میرعرب رضی، “بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 179–188، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368899/fa