APA:
کپیقبله، فرزاد، و سور، اتا. (1399). کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 33(4 (پیاپی 129) )، 63-74. SID. https://sid.ir/paper/368933/fa
Vancouver:
کپیقبله فرزاد، سور اتا. کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(4 (پیاپی 129) ):63-74. Available from: https://sid.ir/paper/368933/fa
IEEE:
کپیفرزاد قبله، و اتا سور، “کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 4 (پیاپی 129) ، pp. 63–74، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368933/fa