APA:
کپیالجاندرو، ه.م.، کروز کاستیلو، ج.گ.، گالیندو توار، م.ا.، گوعرا رامیرز، د.، فامیانی، ف.، لیاوا اوال، ا.ر.، مونریبوت ویلانووا، ج.ل.، و گوررو آنالکو، چ.ا.. (1399). محتوای فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی (اینفیوژن) برگ های Vitis tiliifolia (Humb & Bonpl. Ex Schult. ). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(3 )، 829-836. SID. https://sid.ir/paper/369317/fa
Vancouver:
کپیالجاندرو ه.م.، کروز کاستیلو ج.گ.، گالیندو توار م.ا.، گوعرا رامیرز د.، فامیانی ف.، لیاوا اوال ا.ر.، مونریبوت ویلانووا ج.ل.، گوررو آنالکو چ.ا.. محتوای فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی (اینفیوژن) برگ های Vitis tiliifolia (Humb & Bonpl. Ex Schult. ). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(3 ):829-836. Available from: https://sid.ir/paper/369317/fa
IEEE:
کپیه.م. الجاندرو، ج.گ. کروز کاستیلو، م.ا. گالیندو توار، د. گوعرا رامیرز، ف. فامیانی، ا.ر. لیاوا اوال، ج.ل. مونریبوت ویلانووا، و چ.ا. گوررو آنالکو، “محتوای فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی (اینفیوژن) برگ های Vitis tiliifolia (Humb & Bonpl. Ex Schult. )،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 3 ، pp. 829–836، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369317/fa