APA:
کپیحبیبی، رقیه، رهنما، کامران، و تقی نسب، میثم. (1397). بررسی تأثیر سطوح مختلف دما و pH بر چندگونه Trichoderma در کنترل بیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه. (حفاظت گیاهان) پژوهش های حفاظت گیاهان ایران، 32(2 )، 195-199. SID. https://sid.ir/paper/369386/fa
Vancouver:
کپیحبیبی رقیه، رهنما کامران، تقی نسب میثم. بررسی تأثیر سطوح مختلف دما و pH بر چندگونه Trichoderma در کنترل بیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه. (حفاظت گیاهان) پژوهش های حفاظت گیاهان ایران[Internet]. 1397؛32(2 ):195-199. Available from: https://sid.ir/paper/369386/fa
IEEE:
کپیرقیه حبیبی، کامران رهنما، و میثم تقی نسب، “بررسی تأثیر سطوح مختلف دما و pH بر چندگونه Trichoderma در کنترل بیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه،” (حفاظت گیاهان) پژوهش های حفاظت گیاهان ایران، vol. 32، no. 2 ، pp. 195–199، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369386/fa