APA:
کپیپاکروان، فاطمه، و کاراژیان، حجت. (1400). اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 87-97. SID. https://sid.ir/paper/369513/fa
Vancouver:
کپیپاکروان فاطمه، کاراژیان حجت. اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):87-97. Available from: https://sid.ir/paper/369513/fa
IEEE:
کپیفاطمه پاکروان، و حجت کاراژیان، “اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 87–97، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369513/fa