مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,341
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

185
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات مصرف غلظت های مختلف ساکاروز خوراکی بر درد ناشی از واکسیناسیون در نوزادان

صفحات

 صفحه شروع 414 | صفحه پایان 419

چکیده

 سابقه و هدف: درد کنترل نشده در نوزادان منجر به آسیب های دائمی در اجزا رشد و تکامل شناختی و تغییر در پاسخ به محرکات دردناک بعدی می شود. هدف از این مطالعه مقایسه تاثیر ساکاروز خوراکی 20 و 50 درصد بر درد ناشی از تزریق واکسن هپاتیت B در نوزادان ترم بود.مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی سه سوکور که در بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهر سمنان انجام شد, 91 نوزاد ترم انتخاب و به صورت تصادفی به سه گروه تقسیم شدند. دو دقیقه قبل از تزریق عضلانی واکسن هپاتیت B, در گروه های مورد 2 میلی لیتر از محلول ساکاروز 20 درصد و یا 50 درصد و در گروه شاهد, همان حجم آب مقطر استریل به صورت خوراکی به نوزاد داده شد. قبل از تجویز ساکاروز, بلافاصله بعد از انجام تزریق و 5 دقیقه بعد از تزریق برای بررسی درد از ابزار اندازه گیری درد نوزادان تازه متولد شده استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد که ساکاروز 50 درصد به طور معنی داری در زمان های بلافاصله و 5 دقیقه بعد از تزریق باعث تسکین درد شد (P<0.05), ولی ساکاروز 20 درصد فقط 5 دقیقه بعد از تزریق موثر واقع شد. مقایسه غلظت های متفاوت ساکاروز در تسکین درد در زمان های بلافاصله و بعد از 5 دقیقه معنی دار نبود.نتیجه گیری: ساکاروز با غلظت های 50 درصد می تواند به طور موثری درد ناشی از واکسیناسیون را بکاهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی، فاطمه، ایمانی، علی، کیقبادی، سیف اله، نظری، حسین، قربانی، راهب، کیقبادی، طاهره، و دانایی، نوید. (1391). بررسی اثرات مصرف غلظت های مختلف ساکاروز خوراکی بر درد ناشی از واکسیناسیون در نوزادان. کومش، 13(4 (پیاپی 44))، 414-419. SID. https://sid.ir/paper/36972/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی فاطمه، ایمانی علی، کیقبادی سیف اله، نظری حسین، قربانی راهب، کیقبادی طاهره، دانایی نوید. بررسی اثرات مصرف غلظت های مختلف ساکاروز خوراکی بر درد ناشی از واکسیناسیون در نوزادان. کومش[Internet]. 1391؛13(4 (پیاپی 44)):414-419. Available from: https://sid.ir/paper/36972/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه مرادی، علی ایمانی، سیف اله کیقبادی، حسین نظری، راهب قربانی، طاهره کیقبادی، و نوید دانایی، “بررسی اثرات مصرف غلظت های مختلف ساکاروز خوراکی بر درد ناشی از واکسیناسیون در نوزادان،” کومش، vol. 13، no. 4 (پیاپی 44)، pp. 414–419، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/36972/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button