مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

618
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه خواص ضد میکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 امروزه ذرات فلزی به پلیمرهای مورداستفاده در بسته بندی مواد غذایی اضافه می شوند تا خواص مکانیکی و ضدمیکروبی را بهبود دهند. در این مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش های نانو کامپوزیت با دانسیته کم (LDPE) حاوی 5/17, 5/12, 5/7 و 5/2 درصد نانوذرات نقره بررسی گردید. برای تولید نانوذرات نقره روش احیاء شیمیایی با استفاده از احیاکننده تری سدیم سیترات انتخاب شد. به منظور تأیید سنتز نانو ذرات نقره, مشخصه یابی توزیع ذرات نقره و ساختار کریستالی نقره به ترتیب از آزمون های UV-Visible, SEM و XRDاستفاده شد. نانو ذرات بلورین با متوسط اندازه 20 نانومتر تأیید شدند. به منظور بررسی خاصیت ضدمیکروبی پوشش ها, رشد باکتری در حضور پوشش های نانو نقره با درصدهای مذکور به روش سنجش دانسیته نوری (OD) به وسیله دستگاه اسپکتروفتومتر در طول موج 600 نانومتر انجام گرفت. میزان مهاجرت ذرات نانو نقره نیز اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که پوشش حاوی 5/17درصد نانو نقره بیشترین تأثیر را داشت و پوشش حاوی 5/2 درصد فاقد هرگونه تأثیر بود. همچنین مقایسه تأثیر پوشش ها بر اشریشیا کولای و استافیلوکوکوس اورئوس نشان داد که تأثیر پوشش ها روی استافیلوکوکوس اورئوس بیشتر بوده است. نتایج حاکی از وابستگی بین درصد نانوذرات نقره استفاده شده و خاصیت ضدمیکروبی بود. به این ترتیب که با افزایش درصد نانوذرات نقره, خاصیت ضدمیکروبی افزایش پیدا کرد. همچنین با افزایش درصد نانوذرات نقره میزان رهایش نانوذرات از پوشش نیز افزایش یافت. درنهایت با توجه به قرار گرفتن میزان مهاجرت نانو ذرات نقره از هر چهار نوع پوشش نانوکامپوزیتی در محدوده مجاز, پوشش 5/17 درصد به عنوان کارآمدترین پوشش انتخاب شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پویامنش، مبینا، اهری، حامد، انوار، امیرعلی، و کریم، گیتی. (1399). مطالعه خواص ضد میکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره. بهداشت مواد غذایی، 10(2 (38 پیاپی) )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/369748/fa

    Vancouver: کپی

    پویامنش مبینا، اهری حامد، انوار امیرعلی، کریم گیتی. مطالعه خواص ضد میکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(2 (38 پیاپی) ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/369748/fa

    IEEE: کپی

    مبینا پویامنش، حامد اهری، امیرعلی انوار، و گیتی کریم، “مطالعه خواص ضد میکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 2 (38 پیاپی) ، pp. 1–13، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369748/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button