APA:
کپیحشمتی، علی، و وحیدی نیا، علی اصغر. (1395). تاثیر مارگارین و کره بر پروفایل لیپیدی و ترکیب اسید چرب سرم رت. کومش، 18(1 (پیاپی 61))، 180-188. SID. https://sid.ir/paper/36995/fa
Vancouver:
کپیحشمتی علی، وحیدی نیا علی اصغر. تاثیر مارگارین و کره بر پروفایل لیپیدی و ترکیب اسید چرب سرم رت. کومش[Internet]. 1395؛18(1 (پیاپی 61)):180-188. Available from: https://sid.ir/paper/36995/fa
IEEE:
کپیعلی حشمتی، و علی اصغر وحیدی نیا، “تاثیر مارگارین و کره بر پروفایل لیپیدی و ترکیب اسید چرب سرم رت،” کومش، vol. 18، no. 1 (پیاپی 61)، pp. 180–188، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/36995/fa