APA:
کپیخالقی، میلاد، سلطانی، مهدی، و حسینی شکرابی، سیدپژمان. (1397). اثر افزودن مخلوط پروبیوتیک Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis (دی پرو آکوا TM) به جیره غذایی بر برخی شاخص های رشد, خونی و ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 10(38 )، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/370062/fa
Vancouver:
کپیخالقی میلاد، سلطانی مهدی، حسینی شکرابی سیدپژمان. اثر افزودن مخلوط پروبیوتیک Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis (دی پرو آکوا TM) به جیره غذایی بر برخی شاخص های رشد, خونی و ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1397؛10(38 ):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/370062/fa
IEEE:
کپیمیلاد خالقی، مهدی سلطانی، و سیدپژمان حسینی شکرابی، “اثر افزودن مخلوط پروبیوتیک Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis (دی پرو آکوا TM) به جیره غذایی بر برخی شاخص های رشد, خونی و ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 10، no. 38 ، pp. 11–20، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370062/fa