APA:
کپیشاه حسینی، غلامرضا، جوانمرد، مجید، و رکنی، نوردهر. (1399). کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(3 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/370088/fa
Vancouver:
کپیشاه حسینی غلامرضا، جوانمرد مجید، رکنی نوردهر. کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(3 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/370088/fa
IEEE:
کپیغلامرضا شاه حسینی، مجید جوانمرد، و نوردهر رکنی، “کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 1–12، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370088/fa