مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

245
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات آرد هسته ی دانه ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه های رنگ ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 84

کلیدواژه

قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)Q2

چکیده

 این تحقیق باهدف بررسی اثرات کاربرد آرد هسته ی دانه ی انار, به عنوان یک مکمل غذایی در جیره ی غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و به منظور رشد بهتر و مطلوب تر فرا سنجه های رنگ, در مدت 90 روز از آذرماه تا اسفندماه 1393 در مجموعه ی آبزی اکسیر کوثر واقع در جنوب شرقی تهران انجام شد. جامعه آماری موردمطالعه شامل 600 عدد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 74/6 گرم (انحراف معیار 34/1) و میانگین طول چنگالی 50/5 (انحراف معیار 14/0) سانتی متر, در 5 گروه صفر, 3, 2, 1 و 4 تقسیم بندی شدند. هر گروه 3 تکرار داشت. 4 تیمار اصلی, به ترتیب حاوی 3, 2, 1 و 4 درصد آرد هسته ی دانه ی انار بودند. نتایج آزمایش های طیف سنجی رنگ نشان دهنده ی افزایش فرا سنجه ی روشنایی یا شفافیت (*l) با بیشترین مقدار 60/58 و افزایش فرا سنجه از قرمز تا سبز (*a) با بیشترین مقدار 94/2 در ماهیان تیمار 1 بود. هم چنین بیشترین میزان فرا سنجه ی از آبی تا زرد (*b) با مقدار 12/10 و مربوط به ماهیان گروه شاهد گزارش شد. این نتایج نشان دادند که کاربرد آرد هسته ی دانه ی انار در بهبود رنگ گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان به خصوص در سطح 1 درصد, دارای تأثیر معنی دار بوده است (p< 0/05) که احتمالاً به دلیل حضور رنگ دانه های مؤثر به ویژه آستاگزانتین, در آرد هسته ی دانه ی انار می باشد. لازم به ذکر است که این مقاله برگرفته از پایان نامه ی کارشناسی ارشد می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عمادی، حسین، نگارستان، حسین، و حیدری، میناسادات. (1397). اثرات آرد هسته ی دانه ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه های رنگ ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 10(39 )، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/370094/fa

    Vancouver: کپی

    عمادی حسین، نگارستان حسین، حیدری میناسادات. اثرات آرد هسته ی دانه ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه های رنگ ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1397؛10(39 ):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/370094/fa

    IEEE: کپی

    حسین عمادی، حسین نگارستان، و میناسادات حیدری، “اثرات آرد هسته ی دانه ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه های رنگ ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 10، no. 39 ، pp. 77–84، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370094/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button