APA:
کپیعمادی، حسین، نگارستان، حسین، و حیدری، میناسادات. (1397). اثرات آرد هسته ی دانه ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه های رنگ ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 10(39 )، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/370094/fa
Vancouver:
کپیعمادی حسین، نگارستان حسین، حیدری میناسادات. اثرات آرد هسته ی دانه ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه های رنگ ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1397؛10(39 ):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/370094/fa
IEEE:
کپیحسین عمادی، حسین نگارستان، و میناسادات حیدری، “اثرات آرد هسته ی دانه ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه های رنگ ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 10، no. 39 ، pp. 77–84، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370094/fa