APA:
کپیشیخ الاسلامی، زهرا، کریمی، مهدی، و هجرانی، تکتم. (1399). تاثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله-گندم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(1 )، 92-102. SID. https://sid.ir/paper/370099/fa
Vancouver:
کپیشیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی، هجرانی تکتم. تاثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله-گندم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(1 ):92-102. Available from: https://sid.ir/paper/370099/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، و تکتم هجرانی، “تاثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله-گندم،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 ، pp. 92–102، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370099/fa