APA:
کپیبلوردی، محمد، ایوبی، اعظم، و حاجی محمدی فریمانی، رضا. (1400). بهینه یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 223-235. SID. https://sid.ir/paper/370114/fa
Vancouver:
کپیبلوردی محمد، ایوبی اعظم، حاجی محمدی فریمانی رضا. بهینه یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):223-235. Available from: https://sid.ir/paper/370114/fa
IEEE:
کپیمحمد بلوردی، اعظم ایوبی، و رضا حاجی محمدی فریمانی، “بهینه یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 223–235، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370114/fa