مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

591
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 در حال حاضر یکی از مشکلات مربوط به ماندگاری فراورده های گوشتی, ایجاد لکه زرد ناشی از آلودگی میکروبی در کالباس است. هدف از این پژوهش جداسازی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد از کالباس توسط روش های مبتنی برکشت و مولکولی بوده است. بدین منظور از از نواحی لکه زرد 15 نمونه کالباس مرغ نمونه برداری و جداسازی انجام شد. در مجموع 44 پرگنه که روی محیط های کشت, [1] M17 MRS, [2] YGC [3] و PDB [4] رشد کرده بودند, به کالباس های برش خورده قبل از بسته بندی تلقیح و پس از بسته بندی و پدیدار شدن لکه زرد در 9 نمونه, جدایه های مورد نظر با روش مبتنی بر کشت و تعیین توالی دو طرفه ناحیه V3 ژن 16S rRNA و نیز ناحیه ITS4 ژن rRNA 18Sشناسایی شدند. نتایج حاصل از روش مبتنی بر کشت و مولکولی, نشان داد که عامل اصلی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ بسته بندی شده تحت خلاء, Enterococcus faecium, Enterococcus faecalis, Streptococcus faecium و Candida saitoanaبودند. علاوه بر آن یک گونه Enterococcus و یک گونهCandida نیز در حد جنس شناسایی شدند. همچنین بررسی نمونه های دارای لکه زرد نشان داد که میکروارگانیسم های عامل لکه زرد, باعث تغییر pH, شاخص های رنگی L*, a*, b* و سینرسیس در مقایسه با نمونه شاهد می گردند, اما میزان تغییرات تنها در میزان سینرسیس و a* معنی دار بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرادقی توپکانلو، عاطفه، شهیدی، فخری، جوادمنش، علی، مرتضوی، سیدعلی، وریدی، محمدجواد، و روشنک، سحر. (1400). جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/370150/fa

    Vancouver: کپی

    سرادقی توپکانلو عاطفه، شهیدی فخری، جوادمنش علی، مرتضوی سیدعلی، وریدی محمدجواد، روشنک سحر. جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/370150/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه سرادقی توپکانلو، فخری شهیدی، علی جوادمنش، سیدعلی مرتضوی، محمدجواد وریدی، و سحر روشنک، “جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 1–14، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370150/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button