APA:
کپیسرادقی توپکانلو، عاطفه، شهیدی، فخری، جوادمنش، علی، مرتضوی، سیدعلی، وریدی، محمدجواد، و روشنک، سحر. (1400). جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/370150/fa
Vancouver:
کپیسرادقی توپکانلو عاطفه، شهیدی فخری، جوادمنش علی، مرتضوی سیدعلی، وریدی محمدجواد، روشنک سحر. جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/370150/fa
IEEE:
کپیعاطفه سرادقی توپکانلو، فخری شهیدی، علی جوادمنش، سیدعلی مرتضوی، محمدجواد وریدی، و سحر روشنک، “جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 1–14، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370150/fa