APA:
کپیعلی بابایی کلرود، سرور، و درودیان، حمیدرضا. (1398). اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر. اکوفیزیولوژی گیاهی، 11(37 )، 228-236. SID. https://sid.ir/paper/370312/fa
Vancouver:
کپیعلی بابایی کلرود سرور، درودیان حمیدرضا. اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1398؛11(37 ):228-236. Available from: https://sid.ir/paper/370312/fa
IEEE:
کپیسرور علی بابایی کلرود، و حمیدرضا درودیان، “اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 11، no. 37 ، pp. 228–236، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370312/fa