Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,427
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر

صفحات

 صفحه شروع 228 | صفحه پایان 236

چکیده

 به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی, آزمایشی به صورت کرت های یکبار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در سال 94 در شهرستان رودسر انجام شد. فاکتورهای آزمایشی شامل سه سطح کود اوره (شاهد, 50 و 100 کیلوگرم در هکتار) در دو قسط و کمپوست زباله شهری در چهار سطح (شاهد, 5, 10 و 20 تن در هکتار) بودند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اثر مقادیر کود اوره بر وزن هزار دانه و اثر کمپوست بر ارتفاع بوته, تعداد خوشه در متر مربع, تعداد دانه در خوشه, عملکرد دانه و وزن هزار دانه معنی دار بود. همچنین ارتفاع بوته, وزن هزار دانه و عملکرد دانه تحت تاثیر برهمکنش معنی دار سطوح مختلف کود اوره و کمپوست قرار گرفت. بالاترین عملکرد شلتوک در سطوح 10 تن در هکتار کمپوست و مصرف 50 و 100 کیلوگرم اوره در هکتار به ترتیب با میانگین 6667 و 6000 کیلوگرم در هکتار بدست آمد که تفاوت معنی داری با هم نداشتند که نشان می دهد که می توان با کاربرد کمپوست به میزان 50 درصد از میزان کود اوره کاست. بالاترین وزن هزار دانه نیز در همین سطوح تیماری بدست آمد. کاربرد تلفیق کمپوست و کود اوره در خاک به منظور دستیابی به یک عملکرد مطلوب در برنج ضروری می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی بابایی کلرود، سرور، و درودیان، حمیدرضا. (1398). اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر. اکوفیزیولوژی گیاهی، 11(37 )، 228-236. SID. https://sid.ir/paper/370312/fa

    Vancouver: کپی

    علی بابایی کلرود سرور، درودیان حمیدرضا. اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1398؛11(37 ):228-236. Available from: https://sid.ir/paper/370312/fa

    IEEE: کپی

    سرور علی بابایی کلرود، و حمیدرضا درودیان، “اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 11، no. 37 ، pp. 228–236، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370312/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا