مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

396
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

466
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرتیمارهای اتانل، نانونقره، واکس یا متیل سلولز-واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 در این پژوهش اثر هر یک از ترکیبات (اتانل, نانو نقره, قارچ کش بنومیل %15, متیل سلولز-واکس, واکس یا اثر ترکیبی آنها) بر شیوع پوسیدگی, کیفیت بافت و خواص حسی پرتقال تامسون ناول طی 16 هفته نگهداری در دمای Cº 8 مورد بررسی قرار گرفت. پرتقال ها پس از شستشو, بوسیله اتانل 70%, نانونقره ppm5 یا قارچ کش بنومیل 15% ضدعفونی گردیدند. میوه ها توسط واکس تجاری یا واکس متیل سلولز-واکس (با نسبت 9 به 10 وزنی / وزنی) به روش غوطه وری پوشش یافتند و سپس در هوای آزاد خشک گردیدند. نمونه های بدون پوشش به عنوان نمونه های کنترل, در نظر گرفته شدند. این پژوهشبا استفادهاز طرح آزمایشی فاکتوریل با 5 تکرار در سطح اطمینان 95% انجام یافت. در طول نگهداری, کمترین و بیشترین میزان شیوع پوسیدگی به ترتیب در تیمارهای نانونقره و اتانل مشاهده گردید. میزان پوسیدگی نمونه شاهد کمتر از اتانل بود. تفاوت معنی داری از لحاظ در صد پوسیدگی بین میوه های پوشش داده شده با واکس و متیل سلولز-واکس دیده نشد (05/0P>). پوشش های مذکور باعث حفظ بیشتر سفتی بافت, در مقایسه با نمونه های کنترل و میوه ضدعفونی شده گردیدند (05/0P<). ارزیاب ها بیشترین و کمترین ویژگی ارگانولیپتیکی را به ترتیب در تیمار متیل سلولز-واکس و واکس گزارش نمودند (05/0P<). از نظر طراوت ظاهری نیز اختلاف معنی داری بین دو نوع پوشش به کار رفته, مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمتیان، زهرا، کسائی، محمدرضا، و معتمدزادگان، علی. (1397). اثرتیمارهای اتانل, نانونقره, واکس یا متیل سلولز-واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/370640/fa

    Vancouver: کپی

    رحمتیان زهرا، کسائی محمدرضا، معتمدزادگان علی. اثرتیمارهای اتانل, نانونقره, واکس یا متیل سلولز-واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/370640/fa

    IEEE: کپی

    زهرا رحمتیان، محمدرضا کسائی، و علی معتمدزادگان، “اثرتیمارهای اتانل, نانونقره, واکس یا متیل سلولز-واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 1–13، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370640/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button