APA:
کپیرحمتیان، زهرا، کسائی، محمدرضا، و معتمدزادگان، علی. (1397). اثرتیمارهای اتانل, نانونقره, واکس یا متیل سلولز-واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/370640/fa
Vancouver:
کپیرحمتیان زهرا، کسائی محمدرضا، معتمدزادگان علی. اثرتیمارهای اتانل, نانونقره, واکس یا متیل سلولز-واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/370640/fa
IEEE:
کپیزهرا رحمتیان، محمدرضا کسائی، و علی معتمدزادگان، “اثرتیمارهای اتانل, نانونقره, واکس یا متیل سلولز-واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 1–13، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370640/fa