مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

206
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

146
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه ی ارتباط تمایزطلبی و دانش تغذیه ای با الگوی مصرف غذای غیرخانگی(مورد مطالعه: شهروندان 15 ساله و بالاتر شهر تبریز)

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 112

چکیده

 تحقیق حاضر با هدف بررسی ارتباط بین متغیرهای تمایزطلبی و دانش تغذیه ای با الگوی مصرف (میزان و نگرش به سلامت) غذاهای غیرخانگی نگاشته شده است. روش تحقیق از نوع پیمایشی بوده و جامعه ی آماری شامل تمامی شهروندان بالای 15 سال شهر تبریز است که 409 نفر از آن ها به شیوه ی نمونه گیری طبقه ای براساس مناطق ده گانه ی شهر تبریز برای مطالعه انتخاب شده اند. بر اساس یافته های تحقیق, تمایزطلبی (به شکل مثبت), دانش تغذیه ای (به شکل منفی), پایگاه اقتصادی- اجتماعی (به شکل مثبت) و جنس (به نفع مردان) رابطه ی معناداری با میزان مصرف غذاهای غیرخانگی داشته و تنها پایگاه اقتصادی- اجتماعی رابطه ی منفی, معنادار و ضعیفی با نگرش بهسلامت غذاهای غیرخانگی نشان داده است. نتایج حاصل از برازش مدل مسیر حاکی از آن است که هر چهار متغیر مستقل تحقیق (شامل؛ تمایزطلبی, دانش تغذیه ای, پایگاه اقتصادی اجتماعی و جنس) تأثیرات کل معناداری بر میزانمصرف غذاهای غیرخانگی داشته و در مجموع 22 درصد از تغییرات آن را تبیین کرده اند. در ارتباط با نگرش به سلامت غذاهای غیرخانگی, فقط پایگاه اقتصادی- اجتماعی دارای تأثیر معنادار در تحلیل های چندمتغیره بوده که توانسته بخش کوچک و در عین حال معناداری از واریانس نگرش به سلامت غذاهای غیرخانگی را تبیین نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقایاری هیر، توکل، عباس زاده، محمد، و محمدپور، ابراهیم. (1397). مطالعه ی ارتباط تمایزطلبی و دانش تغذیه ای با الگوی مصرف غذای غیرخانگی(مورد مطالعه: شهروندان 15 ساله و بالاتر شهر تبریز). علوم اجتماعی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد)، 15(1 (پیاپی 31) )، 79-112. SID. https://sid.ir/paper/370966/fa

    Vancouver: کپی

    آقایاری هیر توکل، عباس زاده محمد، محمدپور ابراهیم. مطالعه ی ارتباط تمایزطلبی و دانش تغذیه ای با الگوی مصرف غذای غیرخانگی(مورد مطالعه: شهروندان 15 ساله و بالاتر شهر تبریز). علوم اجتماعی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد)[Internet]. 1397؛15(1 (پیاپی 31) ):79-112. Available from: https://sid.ir/paper/370966/fa

    IEEE: کپی

    توکل آقایاری هیر، محمد عباس زاده، و ابراهیم محمدپور، “مطالعه ی ارتباط تمایزطلبی و دانش تغذیه ای با الگوی مصرف غذای غیرخانگی(مورد مطالعه: شهروندان 15 ساله و بالاتر شهر تبریز)،” علوم اجتماعی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد)، vol. 15، no. 1 (پیاپی 31) ، pp. 79–112، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370966/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button