مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

909
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

844
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر برخی از چالش های تولید و مصرف محصولات تراریخته

صفحات

 صفحه شروع 154 | صفحه پایان 172

چکیده

 تولید و مصرف محصولات اصلاح شده ژنتیکی از منظر تاثیرات زیست محیطی, بهداشتی و اخلاقی, بسیار بحث برانگیز بوده اند. بیش تر این مناقشات به دلایلی از قبیل عدم اعتماد به مقامات نظارتی, دانشمندان و تصمیم گیری های فن سالارانه بوده است. در میان تمامی این نگرانی ها, مسایل حوزه سلامت و بهداشت, آلرژی زایی و مقاومت به آنتی بیوتیک ها اهمیت بیش تری داشته اند. از آن جا که بسیاری از مشکلات توسعه جامعه امروزی, از سلامت عمومی گرفته تا کمبود انرژی, آب و همچنین مشکلات اقتصادی, با نظام تغذیه مرتبط می باشند, این مقاله, ضمن پرداختن به موضوعات قابل بحث در مقوله تراریخته, به ارایه راهکارهای مفید در استفاده صحیح از این فناوری و اصلاح نگرش مردم بر تاثیرات زیست فناوری در مواد غذایی و کشاورزی و برنامه های کاربردی حال و آینده می پردازد. در این مطالعه مروری, کلیدواژه های Genetically modified plants, GMOs Safety و Health risks در پایگاه های اطلاعاتی Google scholar, Pubmed, Scopus, Science direct SID و Civilica مورد جست وجو قرارگرفت و اطلاعاتی شامل تعریف زیست فناوری, محصولات تراریخته, روش های تکنیکی برای بررسی این محصولات, سازمان های درگیر, منافع و معایب مصرف این محصولات, گردآوری شد. با تصویب قوانین خاص در زمینه فعالیت های حوزه زیست فناوری ضمن رعایت اصول ایمنی و حفاظتی پروتکل ایمنی زیستی و همچنین ایجاد سیستم ارزیابی و انتشار مداوم اطلاعات و ارتقا دانش در سطح عمومی درباره محصولات تراریخته, امکان استفاده ایمن از این فناوری فراهم خواهد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجفیان، لیلا، زمان میرآبادی، علی، و خالقی، فاطمه. (1399). مروری بر برخی از چالش های تولید و مصرف محصولات تراریخته. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 30(185 )، 154-172. SID. https://sid.ir/paper/371066/fa

    Vancouver: کپی

    نجفیان لیلا، زمان میرآبادی علی، خالقی فاطمه. مروری بر برخی از چالش های تولید و مصرف محصولات تراریخته. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1399؛30(185 ):154-172. Available from: https://sid.ir/paper/371066/fa

    IEEE: کپی

    لیلا نجفیان، علی زمان میرآبادی، و فاطمه خالقی، “مروری بر برخی از چالش های تولید و مصرف محصولات تراریخته،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 30، no. 185 ، pp. 154–172، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371066/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button