مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

835
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

674
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص مولکولی گوشت الاغ در گوشت های چرخ کرده گاوی در شهر تبریز

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 امروزه تمایل به استفاده از گوشت چرخ کرده به عنوان یکی از مواد غذایی خام در دسترس افزایش یافته است. با توجه به ارزش اقتصادی گوشت, احتمال استفاده از گوشت های غیرمجاز یا گوشت حیوانات دیگر در گوشت های چرخ کرده گاوی وجود دارد. روش های متعددی برای شناسایی تقلبات موجود در گوشت های چرخ کرده وجود دارد. یکی از مطمئن ترین روش ها آزمون های مولکولی مانند PCR می باشد. امروزه این روش به علت سرعت, سادگی, حساسیت و اختصاصی بودن کاربرد وسیعی پیدا کرده است. در مطالعه حاضر تعداد 98 نمونه از گوشت های چرخ کرده موجود در سطح شهر تبریز جمع-آوری گردید و سپس استخراج DNA با استفاده از روش فنول, کلروفرم و ایزوآمیل الکل, انجام شد. به منظور بررسی وجود گوشت گاو و الاغ, از پرایمرهای طراحی شده براساس ژن ND2 میتوکندریایی با طول قطعه 145bp برای DNA الاغ و 274bp برای DNA گاوی استفاده شد. از 98 نمونه گوشت چرخ کرده بررسی شده از قسمت های مختلف شهر, تبریز تعداد 7 نمونه نشان داده شد که آلوده به گوشت الاغ هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن زاده، پرویز، دلدار، اسماء، و فیروز امندی، معصومه. (1397). تشخیص مولکولی گوشت الاغ در گوشت های چرخ کرده گاوی در شهر تبریز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/371152/fa

    Vancouver: کپی

    حسن زاده پرویز، دلدار اسماء، فیروز امندی معصومه. تشخیص مولکولی گوشت الاغ در گوشت های چرخ کرده گاوی در شهر تبریز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/371152/fa

    IEEE: کپی

    پرویز حسن زاده، اسماء دلدار، و معصومه فیروز امندی، “تشخیص مولکولی گوشت الاغ در گوشت های چرخ کرده گاوی در شهر تبریز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 47–56، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371152/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button