APA:
کپیپهم لی، سولماز، مصطفی لو، یوسف، مسلمی پور، فرید، و قره باش، آشورمحمد. (1397). اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق کننده های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ گشایی. پژوهش در نشخوار کنندگان، 6(2 )، 87-100. SID. https://sid.ir/paper/371689/fa
Vancouver:
کپیپهم لی سولماز، مصطفی لو یوسف، مسلمی پور فرید، قره باش آشورمحمد. اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق کننده های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ گشایی. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1397؛6(2 ):87-100. Available from: https://sid.ir/paper/371689/fa
IEEE:
کپیسولماز پهم لی، یوسف مصطفی لو، فرید مسلمی پور، و آشورمحمد قره باش، “اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق کننده های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ گشایی،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 6، no. 2 ، pp. 87–100، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371689/fa