مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

249
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اندازه ذرات علوفه سیلو شده جو و دو نوع غله (جو و ذرت) بر مصرف خوراک، و قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند نر کرمانی

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 18

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی تأثیر اندازه ذرات علوفه سیلو شده جو و دو نوع دانه غله (جو و ذرت) بر مصرف خوراک و قابلیت هضم مواد مغذی, فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در قالب طرح چرخشی متوازن در گوسفند انجام شد. علوفه جو با 5/1 ± 0/28 درصد ماده خشک درو و با دو طول برش فرضی 16 و هشت میلی متر خرد و علوفه سیلو شده بلند و کوتاه تهیه شد. از چهار راس گوسفند نر با میانگین وزن 05/2± 38/53 کیلوگرم استفاده شد و جیره های آزمایشی عبارت بودند از: 1) علوفه سیلو شده بلند و دانه جو, 2) علوفه سیلو شده بلند و 20 درصد دانه ذرت, 3) علوفه سیلو شده کوتاه و دانه جو و 4) علوفه سیلو شده کوتاه و 20 درصد دانه ذرت. مصرف ماده خشک در جیره های دارای دانه ذرت بیشتر بود (05/0>P). دو و چهار ساعت بعد از مصرف خوراک pH شکمبه تحت تأثیر اندازه ذرات علوفه سیلو شده و نوع دانه در کنسانتره قرار گرفت و در جیره های دارای علوفه سیلو شده بلند و جیره های دارای کنسانتره حاوی20 درصد دانه ذرت بیشتر بود (05/0>P). اندازه ذرات علوفه سیلو شده و نوع دانه بر غلظت نیتروژن آمونیاکی و نیتروژن و پروتئین میکروبی تأثیر معنی داری نداشت (05/0P>). رفتار مصرف خوراک تحت تأثیر اندازه ذرات علوفه سیلو شده قرار گرفت, ولی نوع دانه تأثیری نداشت. در جیره های دارای دانه ذرت به علت افزایش pH وتأمین محیط بهتر شکمبه, مصرف ماده خشک افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیرضایی، اکرم، شریفی حسینی، محمدمهدی، طهماسبی، رضا، و دیانی، امید. (1397). تاثیر اندازه ذرات علوفه سیلو شده جو و دو نوع غله (جو و ذرت) بر مصرف خوراک, و قابلیت هضم مواد مغذی, فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند نر کرمانی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(119 )، 3-18. SID. https://sid.ir/paper/371787/fa

    Vancouver: کپی

    علیرضایی اکرم، شریفی حسینی محمدمهدی، طهماسبی رضا، دیانی امید. تاثیر اندازه ذرات علوفه سیلو شده جو و دو نوع غله (جو و ذرت) بر مصرف خوراک, و قابلیت هضم مواد مغذی, فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند نر کرمانی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(119 ):3-18. Available from: https://sid.ir/paper/371787/fa

    IEEE: کپی

    اکرم علیرضایی، محمدمهدی شریفی حسینی، رضا طهماسبی، و امید دیانی، “تاثیر اندازه ذرات علوفه سیلو شده جو و دو نوع غله (جو و ذرت) بر مصرف خوراک, و قابلیت هضم مواد مغذی, فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند نر کرمانی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 119 ، pp. 3–18، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371787/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button