APA:
کپیمحکمی، زینب، خیری، عزیزاله، توکلی زاده اصفهانی، مهدی، ثانی خانی، محسن، و بهاری، عباس. (1397). مقایسه میزان فنل, فلانوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه چهار گیاه داروئی Momordica charantia L., Cucurbita pepo L. cultivar pumpkin, Ecballium elaterium (L. )A. Rich, Lagenaria siceraria L. cultivar Marankka. اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 6(4 (پیاپی 24) )، 26-39. SID. https://sid.ir/paper/371836/fa
Vancouver:
کپیمحکمی زینب، خیری عزیزاله، توکلی زاده اصفهانی مهدی، ثانی خانی محسن، بهاری عباس. مقایسه میزان فنل, فلانوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه چهار گیاه داروئی Momordica charantia L., Cucurbita pepo L. cultivar pumpkin, Ecballium elaterium (L. )A. Rich, Lagenaria siceraria L. cultivar Marankka. اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1397؛6(4 (پیاپی 24) ):26-39. Available from: https://sid.ir/paper/371836/fa
IEEE:
کپیزینب محکمی، عزیزاله خیری، مهدی توکلی زاده اصفهانی، محسن ثانی خانی، و عباس بهاری، “مقایسه میزان فنل, فلانوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه چهار گیاه داروئی Momordica charantia L., Cucurbita pepo L. cultivar pumpkin, Ecballium elaterium (L. )A. Rich, Lagenaria siceraria L. cultivar Marankka،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 6، no. 4 (پیاپی 24) ، pp. 26–39، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371836/fa