APA:
کپیرشیدی، مهسا، مصلحی شاد، مریم، زیارتی، پریسا، و قمری، فاطمه. (1397). مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره اتانولی چای ترش و علف چای بر علیه سالمونلا انتریکا, باسیلوس سرئوس, اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/372238/fa
Vancouver:
کپیرشیدی مهسا، مصلحی شاد مریم، زیارتی پریسا، قمری فاطمه. مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره اتانولی چای ترش و علف چای بر علیه سالمونلا انتریکا, باسیلوس سرئوس, اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/372238/fa
IEEE:
کپیمهسا رشیدی، مریم مصلحی شاد، پریسا زیارتی، و فاطمه قمری، “مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره اتانولی چای ترش و علف چای بر علیه سالمونلا انتریکا, باسیلوس سرئوس, اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 37–45، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372238/fa