مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

741
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره نعناع بر روی میزان خوردن غذا و وزن در موش سوری به دنبال مواجهه با استرس بی حرکتی

صفحات

 صفحه شروع 367 | صفحه پایان 372

چکیده

 سابقه و هدف: استرس با تداخل در عمل کرد فیزیولوژیک سیستم های مختلف باعث بروز یک سری تغییراتی در پاسخ های رفتاری از جمله دریافت غذا می گردد. با توجه به اثرات نعناع در طب سنتی به عنوان داروی موثر بر روی برخی بیماری ها در این مطالعه اثر آن بر روی میزان دریافت غذا و وزن در شرایط استرس بی حرکتی مورد مطالعه قرار گرفت.مواد و روش ها: جهت انجام آزمایش موش های سوری در سه گروه 10 تایی استرس, استرس هم راه با تزریق داخل صفاقی عصاره نعناع و گروه کنترل قرار گرفتند. در گروه استرس و استرس هم راه با تزریق داخل صفاقی عصاره نعناع (27 mg/kg) موش های سوری به مدت 4 ساعت در روز برای سه روز تحت استرس بی حرکتی قرار گرفتند. دریافت غذا و وزن موش ها اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج نشان می دهد که اختلاف معنی داری در دریافت غذا بین گروه های کنترل و استرس (0.001=P), استرس و استرس به علاوه عصاره نعناع (P=0.001) و هم چنین بین گروه کنترل و استرس به علاوه عصاره نعناع مشاهده می شود (P=0.025). میانگین وزن گروه استرس و گروه استرس + عصاره نعناع قبل و بعد از آزمایش اختلاف معنی داری نشان می دهد (p<0.05).نتیجه گیری: این بررسی نشان می دهد که میزان خوردن غذا و هم چنین وزن بدن در گروه تحت استرس بی حرکتی در مقایسه با گروه کنترل کاهش می یابد. تجویز عصاره نعناع باعث می شود که دریافت غذا و وزن بدن در شرایط استرس بهبود یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمتی، رضا، سمنانی، شهریار، سپهری، حمید، وقاری، غلامرضا، حسینی، سیدمهران، حاجی مشهدی، زهرا، و محمدی، رسول. (1392). اثر عصاره نعناع بر روی میزان خوردن غذا و وزن در موش سوری به دنبال مواجهه با استرس بی حرکتی. کومش، 14(3 (پیاپی 47))، 367-372. SID. https://sid.ir/paper/37239/fa

    Vancouver: کپی

    رحمتی رضا، سمنانی شهریار، سپهری حمید، وقاری غلامرضا، حسینی سیدمهران، حاجی مشهدی زهرا، محمدی رسول. اثر عصاره نعناع بر روی میزان خوردن غذا و وزن در موش سوری به دنبال مواجهه با استرس بی حرکتی. کومش[Internet]. 1392؛14(3 (پیاپی 47)):367-372. Available from: https://sid.ir/paper/37239/fa

    IEEE: کپی

    رضا رحمتی، شهریار سمنانی، حمید سپهری، غلامرضا وقاری، سیدمهران حسینی، زهرا حاجی مشهدی، و رسول محمدی، “اثر عصاره نعناع بر روی میزان خوردن غذا و وزن در موش سوری به دنبال مواجهه با استرس بی حرکتی،” کومش، vol. 14، no. 3 (پیاپی 47)، pp. 367–372، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/37239/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button