مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

361
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

517
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین، چربی، خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی

صفحات

 صفحه شروع 120 | صفحه پایان 129

چکیده

 مقادیر ترکیب شیمیایی در بدن آبزیان به نوع تغذیه, محیط زندگی, سن و جنس موجود زنده بستگی دارد. از طرفی دانستن میزان ترکیبات شیمیایی به انتخاب گونه مناسب برای تغذیه انسان و صنایع غذایی کمک می نماید. در این بررسی میزان تغییرات کیفیت گوشت ماهی کپور پرورشی در وزنهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور تعداد 25 عدد ماهی کپورپرروشی 2 ساله در طی سال دوم پرورش از گرو ه های مختلف وزنی از 500 گرم تا 1600 گرم مورد بررسی قرار گرفتند. اندازهگیری میزان پروتئین, چربی, خاکستر و ماده خشک گوشت ماهیان در آزمایشگاه مواد غذایی انجام پذیرفت. نتایج بررسی نشان داد که میانگین پروتئین گوشت ماهی کپور پرورشی 106/2± 209/10 درصد, چربی 937/0± 429/9 درصد, خاکستر 198/0± 407/1 درصد و ماده خشک 62/1± 03/21 درصد می باشد. ضمن اینکه نتایج تحقیق حاضر بیان می کند که بین فاکتورهای کیفی گوشت ماهی کپور پرورشی در وزن های مختلف تفاوت معنی داری وجود ندارد (P> 0. 05). نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد هیچ ارتباطی بین ترکیبات مغذی (پروتئین, چربی, خاکستر, ماده خشک) گوشت و وزن ماهی کپور معمولی و جود ندارد و وزن ماهی تاثیری بر کیفیت گوشت آن ندارد, بنابراین هیچ تفاوتی در گوشت ماهی کپور در اوزان مختلف از لحاظ ارزش غذایی وجود ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیرمحمدلی، حاجی محمد، و محمدنژاد، مجید. (1399). تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین, چربی, خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی. علوم و فنون شیلات، 9(2 )، 120-129. SID. https://sid.ir/paper/372518/fa

    Vancouver: کپی

    شیرمحمدلی حاجی محمد، محمدنژاد مجید. تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین, چربی, خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1399؛9(2 ):120-129. Available from: https://sid.ir/paper/372518/fa

    IEEE: کپی

    حاجی محمد شیرمحمدلی، و مجید محمدنژاد، “تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین, چربی, خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی،” علوم و فنون شیلات، vol. 9، no. 2 ، pp. 120–129، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372518/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button