APA:
کپیشیرمحمدلی، حاجی محمد، و محمدنژاد، مجید. (1399). تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین, چربی, خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی. علوم و فنون شیلات، 9(2 )، 120-129. SID. https://sid.ir/paper/372518/fa
Vancouver:
کپیشیرمحمدلی حاجی محمد، محمدنژاد مجید. تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین, چربی, خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1399؛9(2 ):120-129. Available from: https://sid.ir/paper/372518/fa
IEEE:
کپیحاجی محمد شیرمحمدلی، و مجید محمدنژاد، “تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین, چربی, خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی،” علوم و فنون شیلات، vol. 9، no. 2 ، pp. 120–129، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372518/fa