APA:
کپیصالحی، فخرالدین. (1398). بررسی انتقال حرارت و مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(2 )، 137-149. SID. https://sid.ir/paper/372768/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین. بررسی انتقال حرارت و مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(2 ):137-149. Available from: https://sid.ir/paper/372768/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، “بررسی انتقال حرارت و مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 2 ، pp. 137–149، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372768/fa