APA:
کپیاکبر، رومینا، سلطانی، مصطفی، و مصلحی شاد، مریم. (1398). تاثیر استفاده از شیره خرما بر ویژگیهای کیفی ماست بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 201-215. SID. https://sid.ir/paper/372772/fa
Vancouver:
کپیاکبر رومینا، سلطانی مصطفی، مصلحی شاد مریم. تاثیر استفاده از شیره خرما بر ویژگیهای کیفی ماست بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):201-215. Available from: https://sid.ir/paper/372772/fa
IEEE:
کپیرومینا اکبر، مصطفی سلطانی، و مریم مصلحی شاد، “تاثیر استفاده از شیره خرما بر ویژگیهای کیفی ماست بدون چربی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 201–215، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372772/fa