APA:
کپییثربی، سیداحسان، ذباح، ایمان، بهزادیان، بهناز، ماروسی، علی، و رضایی، رویا. (1398). درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی. زراعت و فناوری زعفران، 7(4 )، 521-535. SID. https://sid.ir/paper/373065/fa
Vancouver:
کپییثربی سیداحسان، ذباح ایمان، بهزادیان بهناز، ماروسی علی، رضایی رویا. درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی. زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1398؛7(4 ):521-535. Available from: https://sid.ir/paper/373065/fa
IEEE:
کپیسیداحسان یثربی، ایمان ذباح، بهناز بهزادیان، علی ماروسی، و رویا رضایی، “درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 7، no. 4 ، pp. 521–535، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373065/fa