مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

517
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیرات عصاره ی هیدرومتانولی پوست انار بر روی باکتری های استافیلوکوک اورئوس و اشریشیاکلی به روش میکروپلیت در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 192

چکیده

 زمینه و هدف: پوست انار حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات آنتی باکتریال و آنتی اکسیدان می باشد. با افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری اشریشیاکلی به عنوان عامل اساسی در عفونت ادراری و استافیلوکوک اورئوس عامل عفونت های مقاوم به درمان, نیاز جدی به درمان جایگزین و یا ترکیباتی که مقاومت کمتری از خود نشان دهند, احساس می شود. هدف, بررسی خواص آنتی باکتریال عصاره ی انار و ممانعت کننده از مقاومت آنتی بیوتیکی عصاره برعلیه باکتری های پاتوژن می باشد. روش بررسی: پس از جمع آوری پوست تازه ی انار آنها را در مکانی به دور از نور خورشید و در سایه برای مدت 72-48 ساعت خشک کرده و عصاره گیری به روش خیساندن (ماسیراسیون Maceration) صورت گرفت, در بررسی میزان حداقل غلظت (رقت) مهارکننده از محیط مولرهینتون براث و برین هارت اینفیوژن آگار (Brain Heart Infusion Agar: BHI) استفاده شد. در روش چاهک (میکرودایلوشن) میزان کدورت حاصل, ارزیابی گردید. یافته ها: نتایج حاصل از آزمون میکرودایلوشن نشان داد که حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد (MIC: Minimum Inhibitory Concentration) برابر با رقت 1/8 به میزان 25 میکرولیتر از عصاره ی انار برای باکتری اشریشیاکلی و باکتری استافیلوکوک اورئوس حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد (MIC) برابر با رقت 1/16 به میزان 12/5 میکرولیتر از عصاره ی انار است. نتیجه گیری: عصاره ی استخراج شده از پوست انار در شرایط ذکر شده بیشترین خاصیت ضدمیکروبی را در مقایسه با سایر موارد دارد. این عصاره با بیشترین اثر ضدمیکروبی بر روی استافیلوکوک اورئوس از باکتری های گرم مثبت و در مقابل اشریشیاکلی که شاخص آلودگی مدفوعی به شمار می رود نیز کاملا موثر است. در نهایت استافیلوکوک اورئوس بیشترین حساسیت را به این عصاره از خود نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    استبرقی، احسان، صادق پور، مجید، و مهربانی، امیر. (1397). بررسی تاثیرات عصاره ی هیدرومتانولی پوست انار بر روی باکتری های استافیلوکوک اورئوس و اشریشیاکلی به روش میکروپلیت در شرایط آزمایشگاهی. پیاورد سلامت، 12(3 )، 183-192. SID. https://sid.ir/paper/373099/fa

    Vancouver: کپی

    استبرقی احسان، صادق پور مجید، مهربانی امیر. بررسی تاثیرات عصاره ی هیدرومتانولی پوست انار بر روی باکتری های استافیلوکوک اورئوس و اشریشیاکلی به روش میکروپلیت در شرایط آزمایشگاهی. پیاورد سلامت[Internet]. 1397؛12(3 ):183-192. Available from: https://sid.ir/paper/373099/fa

    IEEE: کپی

    احسان استبرقی، مجید صادق پور، و امیر مهربانی، “بررسی تاثیرات عصاره ی هیدرومتانولی پوست انار بر روی باکتری های استافیلوکوک اورئوس و اشریشیاکلی به روش میکروپلیت در شرایط آزمایشگاهی،” پیاورد سلامت، vol. 12، no. 3 ، pp. 183–192، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373099/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button