APA:
کپیروح زاده، سروه، و بهرامیان، سمیرا. (1399). تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات شیمیایی, حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم چرب. بهداشت مواد غذایی، 10(2 (38 پیاپی) )، 109-117. SID. https://sid.ir/paper/373650/fa
Vancouver:
کپیروح زاده سروه، بهرامیان سمیرا. تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات شیمیایی, حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم چرب. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(2 (38 پیاپی) ):109-117. Available from: https://sid.ir/paper/373650/fa
IEEE:
کپیسروه روح زاده، و سمیرا بهرامیان، “تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات شیمیایی, حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم چرب،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 2 (38 پیاپی) ، pp. 109–117، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373650/fa