APA:
کپیایل بیگی، نسیم، حجت الاسلامی، محمد، و مولوی، هومان. (1398). استفاده از اسانس های آویشن, مرزه, میخک همراه با پوشش نشاسته ی اصلاح شده در افزایش عمر ماندگاری گوشت. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(2 )، 56-69. SID. https://sid.ir/paper/373835/fa
Vancouver:
کپیایل بیگی نسیم، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومان. استفاده از اسانس های آویشن, مرزه, میخک همراه با پوشش نشاسته ی اصلاح شده در افزایش عمر ماندگاری گوشت. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(2 ):56-69. Available from: https://sid.ir/paper/373835/fa
IEEE:
کپینسیم ایل بیگی، محمد حجت الاسلامی، و هومان مولوی، “استفاده از اسانس های آویشن, مرزه, میخک همراه با پوشش نشاسته ی اصلاح شده در افزایش عمر ماندگاری گوشت،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 2 ، pp. 56–69، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373835/fa