APA:
کپیلطیفی، زهرا، چهارلنگ، محمود، دانش نیا، میلاد، خاکی آرانی، سمانه، برزنونی، معصومه، و بقری، پروین. (1399). بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 125-134. SID. https://sid.ir/paper/373955/fa
Vancouver:
کپیلطیفی زهرا، چهارلنگ محمود، دانش نیا میلاد، خاکی آرانی سمانه، برزنونی معصومه، بقری پروین. بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):125-134. Available from: https://sid.ir/paper/373955/fa
IEEE:
کپیزهرا لطیفی، محمود چهارلنگ، میلاد دانش نیا، سمانه خاکی آرانی، معصومه برزنونی، و پروین بقری، “بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 125–134، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373955/fa