APA:
کپیامیری، محمدبهزاد، و اسماعیلیان، یاسر. (1398). بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستم های تغذیه آلی, بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد. زراعت و فناوری زعفران، 7(1 )، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/374721/fa
Vancouver:
کپیامیری محمدبهزاد، اسماعیلیان یاسر. بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستم های تغذیه آلی, بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد. زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1398؛7(1 ):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/374721/fa
IEEE:
کپیمحمدبهزاد امیری، و یاسر اسماعیلیان، “بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر سیستم های تغذیه آلی, بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 7، no. 1 ، pp. 27–40، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374721/fa