Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

341
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

426
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده ازپسماندکشمش بر عملکرد، فراسنجه های خونی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بره های نر بلوچی

صفحات

 صفحه شروع 229 | صفحه پایان 240

چکیده

 در این پژوهش اثرات استفاده از پسماند کشمش بر عملکرد, برخی فراسنجه های خونی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بررسی شد. تعداد 15 رأس بره ی نر بلوچی (میانگین وزن 67/0± 15/21 کیلوگرم) در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تیمار قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) شاهد (حاوی 40 درصد یونجه و فاقد پسماند کشمش), 2) جایگزینی50 درصد یونجه با پسماند کشمش و 3) جایگزینی 100 درصد یونجه با پسماند کشمش بودند. استفاده از پسماند کشمش در جیره (تیمارهای 2 و3), باعث افزایش وزن روزانه ی بره های پرواری در مقایسه با تیمار شاهد شد (05/0>P). افزایش سطح پسماند کشمش در جیره, پروتئین کل سرم را در دوره ی اول آزمایش (14 تا 28 روز) کاهش داد (05/0>P) ولی سایر فراسنجه های خونی این دوره ( از قبیل گلوکز, کلسترول, آلانین آمینوترانسفراز, تری گلیسرید و نیتروژن اوره ای) تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند (05/0P). کمترین غلظت اسید استیک و والریک اسید در دوره ی اول آزمایش, مربوط به تیمار3 بود, در حالی که بیشترین مقدار اسید والریک و اسید ایزو والریک در دوره ی دوم آزمایش مربوط به تیمار 1 بود (05/0>P). افزودن پسماند کشمش به جیره, تأثیری بر pH مایع شکمبه نداشت (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوبی، علی اصغر، طهماسبی، عبدالمنصور، ناصریان، عباسعلی، ولی زاده، رضا، و وکیلی، سیدعلیرضا. (1397). اثرات استفاده ازپسماندکشمش بر عملکرد, فراسنجه های خونی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بره های نر بلوچی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(120 )، 229-240. SID. https://sid.ir/paper/374810/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوبی علی اصغر، طهماسبی عبدالمنصور، ناصریان عباسعلی، ولی زاده رضا، وکیلی سیدعلیرضا. اثرات استفاده ازپسماندکشمش بر عملکرد, فراسنجه های خونی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بره های نر بلوچی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(120 ):229-240. Available from: https://sid.ir/paper/374810/fa

    IEEE: کپی

    علی اصغر یعقوبی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، و سیدعلیرضا وکیلی، “اثرات استفاده ازپسماندکشمش بر عملکرد, فراسنجه های خونی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بره های نر بلوچی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 120 ، pp. 229–240، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374810/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا