مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

297
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

438
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید های چرب و اسید های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 36

چکیده

 تحقیق حاضر, به منظور بررسی اثر ریز جلبک (Aphanothece halophytica) بر ترکیب اسید های چرب و اسیدهای آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به مدت 3 هفته صورت گرفت. در این مطالعه, سیست ها تحت شرایط استاندارد تخم گشایی شدند. سپس تعداد 1200000 عدد ناپلیوس در یک طرح کاملاً تصادفی با 3 تیمار آزمایشی و 3 تکرار (با تعداد 100000 در هر تکرار) که شامل: میزان 200 میلی لیتر ریزجلبک با تراکم سلولی جلبک به ترتیب 106×22, 106×16 و106×13 سلول در هر میلی لیتر و تیمار شاهد (مخمر 1 گرم به ازای 10000 عدد ناپلیوس) بود, مورد استفاده قرار گرفتند. بر اساس نتایج حاصله, در پایان آزمایش, بیشترین میزان ایکوزاپنتانوئیک اسید (25/0± 99/3 درصد) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (02/0± 44/1 درصد) در تیمار تغذیه شده با ریزجلبک با تراکم سلولی 106×13 سلول در هر میلی لیتر مشاهده شد. همچنین بیشترین میزان آسپارتیک اسید, گلوتامیک اسید, سرین, گلیسین, هیستیدین, آرژنین, ترئونین, آلانین, تیروزین, والین, متیونین, ایزولوسین, لوسین و مجموع اسیدهای آمینه در تیمار تغذیه شده با ریزجلبک با تراکم سلولی 106×13 سلول در هر میلی لیتر مشاهده شد و اختلاف معنی داری را با سایر تیمارها نشان داد (05/0>p). در کل, نتایج این تحقیق نشان داد که ناپلیوس آرتمیا تغذیه شده با سطوح مختلف این ریزجلبک ترکیب اسید های چرب و اسید های آمینه بهتری را در مقایسه با شاهد نشان داد و استفاده از تراکم سلولی 106×13 سلول در هر میلی لیتر جلبک A. halophytica در جیره غذایی ناپلئوس آرتمیا توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، پریا، امینی خویی، زهرا، و عرفانی فر، الناز. (1399). اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید های چرب و اسید های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(5 )، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/374869/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری پریا، امینی خویی زهرا، عرفانی فر الناز. اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید های چرب و اسید های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(5 ):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/374869/fa

    IEEE: کپی

    پریا اکبری، زهرا امینی خویی، و الناز عرفانی فر، “اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید های چرب و اسید های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 5 ، pp. 27–36، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374869/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا