APA:
کپیفردی نیا، شقایق، موحد، سارا، و شکوری، محمدجواد. (1399). تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(1 )، 67-80. SID. https://sid.ir/paper/374903/fa
Vancouver:
کپیفردی نیا شقایق، موحد سارا، شکوری محمدجواد. تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(1 ):67-80. Available from: https://sid.ir/paper/374903/fa
IEEE:
کپیشقایق فردی نیا، سارا موحد، و محمدجواد شکوری، “تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 1 ، pp. 67–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374903/fa