مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر استرس اسانس کاکوتی بر مقاومت به نمک صفراوی و pH اسیدی در سویه ی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی

صفحات

 صفحه شروع 474 | صفحه پایان 483

چکیده

 زمینه ی مطالعه: توانایی میکروارگانیسم در زنده ماندن در طول قسمت فوقانی لوله گوارش و کولونیزه شدن در روده بزرگ, نکته ی کلیدی در عملکرد آن به عنوان باکتری پروبیوتیک می باشد. استرس اسید و نمک صفراوی از مهمترین چالش هایی هستند که میکروارگانیسم در این مسیر با آن ها مواجه می شود و مقاومت به آن ها از ویژگی های مطلوب سویه های پروبیوتیکی می باشد. از سوی دیگر, استفاده از نگهدارنده های طبیعی مانند اسانس و عصاره های گیاهی به صورت ترکیبی با سایر فاکتورهای حفاظت کننده بسیار مورد توجه قرار گرفته است؛ در حالی که پاسخ میکروارگانیسم به سطوح تحت کشنده ی استرس اسانس ممکن است باعث تغییر حساسیت به سایر استرس ها شود. هدف: هدف این مطالعه بررسی رشد و مقاومت به اسید و نمک های صفراوی در سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی در پاسخ به استرس اسانس کاکوتی می باشد. روش کار: لوله های حاوی MRS broth با غلظت های مختلف اسانس کاکوتی, نمک صفراوی و pH های مختلف با دوز مشخصی از سویه لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی تلقیح و گرمخانه گذاری شدند. نمونه ها در زمان های t0و t1جمع آوری شده و تعداد واحد های تشکیل دهنده ی کلنی در هر میلی لیتر تعیین شد. غلظتی که در آن حداقل 2 لوگ کاهش زنده مانی مشاهده شد به عنوان دوز کشنده و غلظت های قبل از آن به عنوان تحت کشنده شناسایی شدند. پس از آن تاثیر مواجهه با دوز تحت کشنده اسانس کاکوتی بر مقاومت به دوز کشنده ی استرس ها و منحنی رشد لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج: دوز کشنده اسانس کاکوتی 1500 پی پی ام و دوز تحت کشنده آن 1000 پی پی ام تعیین شد. دوز کشنده نمک صفراوی 2/0 درصد و pH کشنده نیز 5/2 گزارش شدند. مواجهه قبلی با دوز تحت کشنده اسانس کاکوتی (1000 پی پی ام) موجب افزایش معنادار زنده مانی در مواجهه با سطح کشنده استرس ها شد و بر منحنی رشد میکروارگانیسم در حضور نمک های صفراوی و pH اسیدی تاثیرگذار بود. نتیجه گیری نهایی: مواجهه با سطح تحت کشنده اسانس کاکوتی موجب تقویت حفاظت متقاطع در برابر شرایط اسیدی و نمک های صفراوی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری، محبوبه، گندمی نصرآبادی، حسن، آخوندزاده بستی، افشین، میثاقی، علی، و منصوری نژند، لادن. (1398). اثر استرس اسانس کاکوتی بر مقاومت به نمک صفراوی و pH اسیدی در سویه ی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 74(4 )، 474-483. SID. https://sid.ir/paper/374914/fa

    Vancouver: کپی

    باقری محبوبه، گندمی نصرآبادی حسن، آخوندزاده بستی افشین، میثاقی علی، منصوری نژند لادن. اثر استرس اسانس کاکوتی بر مقاومت به نمک صفراوی و pH اسیدی در سویه ی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1398؛74(4 ):474-483. Available from: https://sid.ir/paper/374914/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه باقری، حسن گندمی نصرآبادی، افشین آخوندزاده بستی، علی میثاقی، و لادن منصوری نژند، “اثر استرس اسانس کاکوتی بر مقاومت به نمک صفراوی و pH اسیدی در سویه ی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 74، no. 4 ، pp. 474–483، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374914/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button