مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

143
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

440
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچهماهی سفید Rutilus kutum (Kamensky, 1901) تغذیه شده ​با جیره های حاوی مقادیر مختلف پروتئین و روی

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 90

چکیده

 تامین غذای کارآمد از مهمترین عوامل موفقیت در معرفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) به سیستم آبزی پروری است. بدین لحاظ جهت بررسی تاثیر مقدار پروتیئن و روی جیره بر رشد و بازماندگی این گونه, تعداد 360 قطعه بچه ماهی سفید با میانگین وزن اولیه 05/0± 56/0 گرم در 12 آکواریم با حجم آب 60 لیتر ذخیره سازی شدند. بچه ماهیان به مدت 83 روز با 4 جیره آزمایشی حاوی سطوح مختلف پروتئین (36 و 44 درصد) و روی (50 و 200 میلی گرم بر کیلو گرم غذا) تغذیه گردیدند. نتایج نشان داد که شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان سفید به طور معنی داری تحت تاثیر مقادیر مختلف پروتئین و روی در جیره قراگرفت. بچه ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 44 درصد پروتئین و 005/0 درصد روی بالاترین افزایش وزن (06/0± 79/0), درصد افزایش وزن (7/8± 88/154) و نرخ رشد ویژه (04/0± 13/1) را بروز دادند, ولی بیشترین میزان بازماندگی در تیمار غذایی حاوی 36 درصد پروتئین و 02/0 روی (00/0± 67/96 درصد) مشاهده گردید. با افزایش سطح پروتئین در جیره مقدار پروتئین کل بدن افزایش پیدا کرد. درکل بچه ماهیان سفید تغذیه شده با جیره حاوی 44 درصد پروتئین و 50 میلی گرم روی در کیلو گرم غذا بر اساس معیار های رشد و ترکیب بدن پاسخ نسبتا بهتری را نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زحمتکش، عسگر، و کریم زاده، کتایون. (1397). بررسی عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه بچهماهی سفید Rutilus kutum (Kamensky, 1901) تغذیه شده ​با جیره های حاوی مقادیر مختلف پروتئین و روی. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 6(2 )، 73-90. SID. https://sid.ir/paper/375001/fa

    Vancouver: کپی

    زحمتکش عسگر، کریم زاده کتایون. بررسی عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه بچهماهی سفید Rutilus kutum (Kamensky, 1901) تغذیه شده ​با جیره های حاوی مقادیر مختلف پروتئین و روی. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1397؛6(2 ):73-90. Available from: https://sid.ir/paper/375001/fa

    IEEE: کپی

    عسگر زحمتکش، و کتایون کریم زاده، “بررسی عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه بچهماهی سفید Rutilus kutum (Kamensky, 1901) تغذیه شده ​با جیره های حاوی مقادیر مختلف پروتئین و روی،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 6، no. 2 ، pp. 73–90، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375001/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button