APA:
کپیکشوری فرد، فرحناز، مختاریان، محسن، و توکلی پور، حمید. (1399). ارزیابی تاثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(1 )، 81-94. SID. https://sid.ir/paper/375038/fa
Vancouver:
کپیکشوری فرد فرحناز، مختاریان محسن، توکلی پور حمید. ارزیابی تاثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(1 ):81-94. Available from: https://sid.ir/paper/375038/fa
IEEE:
کپیفرحناز کشوری فرد، محسن مختاریان، و حمید توکلی پور، “ارزیابی تاثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 1 ، pp. 81–94، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375038/fa