مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

300
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

456
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر جایگزینی علوفه اسپرس با یونجه در سطوح مختلف کنسانتره بر عملکرد و کیفیت لاشه بره های پرواری لری

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 48

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثر جایگزینی علوفه مصرفی اسپرس با یونجه در سطوح مختلف علوفه به کنسانتره جیره بر عملکرد رشد و صفات کمی و کیفی لاشه بره های نر نژاد لری انجام شد. آزمایش با تعداد 54 رأس بره ی نر 30 کیلوگرمی بر اساس آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملاً تصادفی (3×2) با سه تکرار (هر تکرار شامل 3 رأس بره) انجام شد. تیمارها شامل دو نوع علوفه (یونجه و اسپرس) و سه سطح کنسانتره (60, 70 و 80 درصد). نتایج نشان داد بیشترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل خوراک, راندمان لاشه و درصد گوشت لخم مربوط به بره های تغذیه شده با علوفه اسپرس و 70 درصد کنسانتره بود (05/0< P). قیمت تمام شده هر کیلوگرم وزن زنده, هزینه تولید هر کیلوگرم لاشه و گوشت لخم در بره های تغذیه شده با 70 درصد کنسانتره و علوفه اسپرس کمتر از سایر تیمارها بود. خصوصیات کیفی از جمله pH, ترکیب شیمیایی و رنگ گوشت تحت تأثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت. به طور کلی نتایج این تحقیق نشان داد استفاده از علوفه اسپرس و 70 درصد کنسانتره می تواند بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر نژاد لری مؤثر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یاراحمدی، بهروز، محمدی ساعی، محسن، پاپی، نادر، و قربانی، کریم. (1399). اثر جایگزینی علوفه اسپرس با یونجه در سطوح مختلف کنسانتره بر عملکرد و کیفیت لاشه بره های پرواری لری. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(129 )، 33-48. SID. https://sid.ir/paper/375062/fa

    Vancouver: کپی

    یاراحمدی بهروز، محمدی ساعی محسن، پاپی نادر، قربانی کریم. اثر جایگزینی علوفه اسپرس با یونجه در سطوح مختلف کنسانتره بر عملکرد و کیفیت لاشه بره های پرواری لری. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(129 ):33-48. Available from: https://sid.ir/paper/375062/fa

    IEEE: کپی

    بهروز یاراحمدی، محسن محمدی ساعی، نادر پاپی، و کریم قربانی، “اثر جایگزینی علوفه اسپرس با یونجه در سطوح مختلف کنسانتره بر عملکرد و کیفیت لاشه بره های پرواری لری،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 129 ، pp. 33–48، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375062/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button