APA:
کپیجبلی جوان، اشکان. (1394). اثر ترکیبی اسانس های زنیان وآویشن شیرازی بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی. کومش، 17(2 (پیاپی 58))، 374-383. SID. https://sid.ir/paper/37536/fa
Vancouver:
کپیجبلی جوان اشکان. اثر ترکیبی اسانس های زنیان وآویشن شیرازی بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی. کومش[Internet]. 1394؛17(2 (پیاپی 58)):374-383. Available from: https://sid.ir/paper/37536/fa
IEEE:
کپیاشکان جبلی جوان، “اثر ترکیبی اسانس های زنیان وآویشن شیرازی بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی،” کومش، vol. 17، no. 2 (پیاپی 58)، pp. 374–383، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/37536/fa