APA:
کپیاثنی عشری، محمود، رحیمیان، اعظم، ساری خانی، حسن، و ظفری، دوستمراد. (1397). اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 18(1 )، 149-157. SID. https://sid.ir/paper/375410/fa
Vancouver:
کپیاثنی عشری محمود، رحیمیان اعظم، ساری خانی حسن، ظفری دوستمراد. اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1397؛18(1 ):149-157. Available from: https://sid.ir/paper/375410/fa
IEEE:
کپیمحمود اثنی عشری، اعظم رحیمیان، حسن ساری خانی، و دوستمراد ظفری، “اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 18، no. 1 ، pp. 149–157، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375410/fa