APA:
کپیمحمدی، میثم، و صیدی، مهدی. (1399). اثر پوشش ژل آلوئه ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل دلمه ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(2 )، 39-52. SID. https://sid.ir/paper/375459/fa
Vancouver:
کپیمحمدی میثم، صیدی مهدی. اثر پوشش ژل آلوئه ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل دلمه ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(2 ):39-52. Available from: https://sid.ir/paper/375459/fa
IEEE:
کپیمیثم محمدی، و مهدی صیدی، “اثر پوشش ژل آلوئه ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل دلمه ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 2 ، pp. 39–52، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375459/fa