APA:
کپیناظمی، صبا، کشیری، محبوبه، ضیایی فر، امان محمد، اعلمی، مهران، و میرزایی، حبیب اله. (1399). کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تاثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(1 )، 129-144. SID. https://sid.ir/paper/375545/fa
Vancouver:
کپیناظمی صبا، کشیری محبوبه، ضیایی فر امان محمد، اعلمی مهران، میرزایی حبیب اله. کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تاثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(1 ):129-144. Available from: https://sid.ir/paper/375545/fa
IEEE:
کپیصبا ناظمی، محبوبه کشیری، امان محمد ضیایی فر، مهران اعلمی، و حبیب اله میرزایی، “کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تاثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 1 ، pp. 129–144، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375545/fa