Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,341
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

715
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی در پوست سیب، رقم گالا

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 87

چکیده

 بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی (اسید های فنلی, فلاونول ها و آنتوسیانین) میوه سیب رقم گالا (Gala) به وسیله کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا  (HPLC)از نوع تجزیه ای, میکروسکوپ فلورسنس و میکروسکوپ نور بازتابشی در سه مرحله اصلی نمو سیب1] - مرحله فندقی؛ 2- مرحله میانی نمو میوه (80 روز بعد از تمام گل)؛ 3- مرحله برداشت تجارتی میوه[ انجام شد. نتایج حاصل نشان دهنده وجود تفاوت های کمی و کیفی در تجمع و میزان فنل های اندازه گیری شده در طی فصل رشد در پوست سیب رقم گالا بود. میزان آنتوسیانین در طی فصل به تدریج در پوست میوه افزایش یافت و نتایج حاصل از مطالعات HPLC و میکروسکوپی نشان دادند که بیشترین مقدار و تجمع آنتوسیانین در مرحله برداشت تجارتی میوه مشاهده شد. مطالعه HPLC و میکروسکوپی انجام شده نشان داد که بیشترین میزان اسیدهای فنلی در مرحله فندقی میوه وجود دارد. با این حال, کاهش شدید در میزان اسید های فنلی در مرحله میانی نمو میوه قابل توجه است و در مرحله برداشت تجارتی میوه افزایش در میزان اسیدهای فنلی نسبت به مرحله میانی نمو میوه مشاهده شد. مقایسه داده های HPLC و تصاویر میکروسکوپی نشان داد که در مرحله برداشت تجارتی میوه کاهش, شدید در میزان فلاونول ها وجود دارد. انطباق تصاویر میکروسکوپی با داده های HPLC توانایی میکروسکوپ فلورسنس در مطالعه ترکیبات فنلی موجود در پوست میوه سیب را نشان می دهد. مطالعه ترکیبات ذکر شده توسط میکروسکوپ فلورسنس در تطبیق با مطالعات کروماتوگرافی, روشی سریع در شناسایی گروه های مختلف ترکیبات فنلی است که می تواند به اتخاذ تدابیر صحیح مدیریتی باغ ها در ارتباط با افزایش ویژگی های کیفی میوه سیب کمک نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وجودی مهربان، لمیا، دادپور، محمدرضا، دل آذر، عباس، موافقی، علی، و حاجیلو، جعفر. (1389). بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی در پوست سیب, رقم گالا. زیست شناسی گیاهی، 2(5)، 75-87. SID. https://sid.ir/paper/375772/fa

    Vancouver: کپی

    وجودی مهربان لمیا، دادپور محمدرضا، دل آذر عباس، موافقی علی، حاجیلو جعفر. بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی در پوست سیب, رقم گالا. زیست شناسی گیاهی[Internet]. 1389؛2(5):75-87. Available from: https://sid.ir/paper/375772/fa

    IEEE: کپی

    لمیا وجودی مهربان، محمدرضا دادپور، عباس دل آذر، علی موافقی، و جعفر حاجیلو، “بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی در پوست سیب, رقم گالا،” زیست شناسی گیاهی، vol. 2، no. 5، pp. 75–87، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375772/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا