مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

203
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

517
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته بندی شده به روش های هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method

صفحات

 صفحه شروع 102 | صفحه پایان 119

چکیده

 هدف از این تحقیق اندازه گیری فاکتورهای حسی, شیمیایی, میکروبی, تازگی و زمان ماندگاری فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز بسته بندی شده به روش های تحت خلاء و اتمسفر تغییر یافته در مقایسه با فیله بسته بندی شده به روش هوازی در دمای یخچال بود. شش تیمار شامل فیلههای تیلاپیای نیل سیاه و قرمز بسته بندی شده به روش های تحت خلاء و اتمسفر اصلاح شده در نظر گرفته شد. فیلههای بسته بندی شده به روش معمولی به عنوان نمونه کنترل بودند. فیله ها در دمای 3 درجه سلسیوس نگهداری گردیدند. فاکتورهای pH, TVB-N, PV, TBARS, تعداد کلی باکتری ها, باکتری های استافیلوکوکوس و سودوموناس و شاخصهای حسی و تازگی طی زمان نگهداری در تیمارها تفاوت معنی دار نشان دادند (p<0. 05). فاکتورهای مورد بررسی در تیمار های اتمسفر تغییر یافته در مقایسه با تیمارهای تحت خلاء تفاوت معنی دار نشان ندادند (p<0. 05). ارزیابی حسی و تازگی در تیمار اتمسفر تغییر یافته در مقایسه با تیمار تحت خلاء از کیفیت بهتری برخوردار بودند. تیمارهای اتمسفر تغییر یافته در مقایسه با سایر تیمارها کیفیت بهتری داشتند. تیمارهای آزمایشی و شاهد طی مدت زمان 14 و 6 روز در یخچال کیفیت مطلوبی داشتند. با توجه به عدم وجود تفاوت معنی دار در کیفیت میکروبی و شیمیایی تیمارهای آزمایشی و ارزیابی حسی و تازگی بالاتر تیمار بسته بندی شده به روش اتمسفر تغییر یافته در مقایسه با سایر تیمارها این روش برای بسته بندی فیله تیلاپیا در یخچال پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیف زاده، مینا، زارع گشتی، قربان، مرادی، یزدان، مشائی، نسرین، و رهنما، معصومه. (1399). بررسی ویژگی های شیمیایی, میکروبی, حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته بندی شده به روش های هوازی, تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method. علوم و فنون شیلات، 9(2 )، 102-119. SID. https://sid.ir/paper/375930/fa

    Vancouver: کپی

    سیف زاده مینا، زارع گشتی قربان، مرادی یزدان، مشائی نسرین، رهنما معصومه. بررسی ویژگی های شیمیایی, میکروبی, حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته بندی شده به روش های هوازی, تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1399؛9(2 ):102-119. Available from: https://sid.ir/paper/375930/fa

    IEEE: کپی

    مینا سیف زاده، قربان زارع گشتی، یزدان مرادی، نسرین مشائی، و معصومه رهنما، “بررسی ویژگی های شیمیایی, میکروبی, حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته بندی شده به روش های هوازی, تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method،” علوم و فنون شیلات، vol. 9، no. 2 ، pp. 102–119، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375930/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button