APA:
کپیسیف زاده، مینا، زارع گشتی، قربان، مرادی، یزدان، مشائی، نسرین، و رهنما، معصومه. (1399). بررسی ویژگی های شیمیایی, میکروبی, حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته بندی شده به روش های هوازی, تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method. علوم و فنون شیلات، 9(2 )، 102-119. SID. https://sid.ir/paper/375930/fa
Vancouver:
کپیسیف زاده مینا، زارع گشتی قربان، مرادی یزدان، مشائی نسرین، رهنما معصومه. بررسی ویژگی های شیمیایی, میکروبی, حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته بندی شده به روش های هوازی, تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1399؛9(2 ):102-119. Available from: https://sid.ir/paper/375930/fa
IEEE:
کپیمینا سیف زاده، قربان زارع گشتی، یزدان مرادی، نسرین مشائی، و معصومه رهنما، “بررسی ویژگی های شیمیایی, میکروبی, حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته بندی شده به روش های هوازی, تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method،” علوم و فنون شیلات، vol. 9، no. 2 ، pp. 102–119، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375930/fa